Skip to main content

Ga je mee op zoek naar de ideale KLJ-activiteit?

Nationaal

8 oktober 2024

De perfecte KLJ-activiteit, dat bestaat niet! Of toch wel? Wij zoeken het samen met jou uit! Ben jij lid of leiding bij de KLJ? Dan kan jij je steentje bijdragen aan ons onderzoek naar de ideale KLJ-activiteit door even het formulier hieronder in te vullen.

Wanneer je bij KLJ terechtkomt, ontdek je plots hoe leuk het is om er samen met je beste vrienden op uit te trekken. Je hebt vast al heel veel verschillende activiteiten gedaan of georganiseerd, van een rustige avondactiviteit tot een actieve teambuilding. Wij zijn super benieuwd naar hoe de ideale KLJ-activiteit er volgens jou uitziet. 

Als je leiding bent bij een KLJ-afdeling, dan organiseer je wekelijks of maandelijks een activiteit voor je leden. Heel leuk, zo de touwtjes in handen hebben. Laat ons even weten hoe jij dit aanpakt. 

Als je lid bent bij een KLJ-afdeling, dan ga je wekelijks of maandelijks naar een activiteit die je liefste leiding voor jou organiseert. Heel leuk, zo een uitgewerkte activiteit beleven met je vrienden. Laat ons even weten of de activiteiten op KLJ voldoen aan jouw verwachtingen.

Vul onderstaand formulier in en draag je steentje bij aan ons mini-onderzoek naar de ideale KLJ-activiteit. De resultaten lees je binnenkort in de Hélaba. Let's go!

Hélaba-onderzoek naar de ideale KLJ-activiteit

Doe mee!