Skip to main content

Trainingsdagen

Jezelf voorbereiden als nieuwe leiding? Dat doe je in 2 stappen! Ga mee op trainingsdagen 1 & 2 en krijg allerlei tips en tricks om aan de slag te gaan!

🎲 Wat is Trainingsdagen?
Trainingsdagen is de animatorcursus van KLJ. Je leert er de basis van leiding of bestuurslid zijn binnen een KLJ afdeling. Wat te doen in moeilijke situaties? Hoe een spel maken op maat van de -9? Wie kan ik bereiken in een noodgeval? Je leert het er allemaal!

πŸ§‘β€πŸ€β€πŸ§‘ Voor wie is het? Nieuwe leiding en bestuursleden vanaf 15 jaar
Ben je al langer dan 3 jaar leiding? Dan kan je best ineens kijken naar de hoofdanimatorcursus. Daarbij verdiep je je in de werking van een KLJ afdeling.

πŸ“Moerkensheide, Beekstuk 10 9840 De Pinte
Parkeren kan je op de voorziene parking van Moerkensheide

πŸ’Ά Kostprijs: Je betaalt aan de start van je animatortraject eenmaal 120 euro. Hiermee kan je je inschrijven voor de twee delen op twee aparte momenten.
De factuur krijgt jouw afdeling opgestuurd na de cursus.
πŸ“£ Opgelet! De meeste gemeenten betalen deze kost terug, check zeker de website van jouw gemeente voor meer info.

πŸ’» Inschrijven: via Click, je schrijft je in voor 1 deel (Trainingsdagen 1 of Trainingsdagen 2, meer info over de delen vind je hieronder terug) Inschrijven kan tot 17 oktober 2024.

Programma

πŸ“ Programma:
Start: onthaal van 19u-19u30
Einde: afscheid om 16u

πŸ‘‰ Het is niet mogelijk om later aan te komen of vroeger te vertrekken als je je animatorattest wilt behalen

πŸ‘‰ Trainingsdagen 1 πŸ‘ˆ
Altijd al willen weten hoe je van een traditioneel spel een super-mega-formitastisch-bangelijk spel kan maken? Dan is Trainingsdagen zeker wat voor jou! Samen met een leuke bende andere KLJ'ers maak, speel en begeleid je spelletjes, beleef je de tijd van je leven en leer je de leefwereld van je leden beter kennen. 🧩

πŸ‘‰ Trainingsdagen 2 πŸ‘ˆ
Kom mee op trainingsdagen deel 2 en vervolledig je cursus. Je krijgt alle tips en tricks mee om een geweldige leiding te worden. Beleef samen met nog veel andere KLJ'ers de vierdaagse van je leven! 🀩

ℹ️ Meer info πŸ‘‰ Lees alles over het vormingsaanbod van KLJ via https://www.klj.be/vorming

🀨 Vragen? Stuur gerust een mailtje naar vorming@klj.be.